Broodjes, Burger, Foodtruck, Pasta

Foodtruck Meatingpoint

Onze foodtruck kan gereserveerd worden voor alle soorten feestjes en evenementen. Er worden verschillende pakketten aangeboden maar er er is altijd ruimte om de gerechten te bespreken. De foodtruck kan aanwezig zijn vanaf 25 personen.

Party like it’s 1999

Staat er een leuk feestje op de planning zoals een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, een festival of een ander tof evenement? Onze (M)eatingpoint foodtruck kan hierin een mooie aanvulling betekenen. Lekkere gerechtjes maken dit gebeuren tot in de puntjes af, wie houdt er nu niet van een feestje met lekker eten en drinken.

Er zijn 3 keuze formules die wij reeds standaard aanbieden, dit zijn pastabekers, burgers en broodjes. Op aanvraag is er uiteraard ook de mogelijkheid om de vegetarische versie van deze gerechten te voorzien.

Is deze menu toch niet echt waar je naar op zoek bent, dat kan natuurlijk. Wij maken alle gerechten op maat en naar wens zodat iedereen tevreden blijft en de favoriete gerechten op het door jou georganiseerde event toch aanwezig zijn. Alles is bespreekbaar.

Voor meer informatie kan je ons contacteren via het e-mailadres info@meatingpoint.be, of je kan ons bellen op het nummer +32 469 11 15 95

Je kan uiteraard ook een gratis offerte opvragen via de website www.meatingpoint.be

Onze (M)eating point foodtruck kan op jouw event aanwezig zijn vanaf 25 personen.

Alle gerechten zijn vooraf besproken en dit kan volgens eigen wens aangepast worden.

(M)eatingpoint
[contact-form-7 id=”3d63928″ title=”Contact”]